Απολογισμός από την συμμετοχή της ΕΑΒ στην Έκθεση "Εκπαίδευση και Εργασία 2015"

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 ολοκληρώθηκε στην Τεχνόπολη (Γκάζι) η Έκθεση «Εκπαίδευση και Εργασία 2015».
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει η εταιρεία μας.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για την διετή Τεχνική Εκπαίδευση EASA part 66,που προσφέρει η ΕΑΒ Α.Ε για τις κατηγορίες Β1 (Αεροσκάφος, Κινητήρας) και Β2 (Avionics, Ηλεκτρονικά).

Image 1

Αρκετοί ήταν αυτοί που ενημερώθηκαν για το On The Job Training, που αποτελεί μέρος του διετούς εκπαιδευτικού προγράμματος και πραγματοποιείται σε πραγματικό αεροπορικό υλικό στα απολύτως εξειδικευμένα εργαστήρια της ΕΑΒ Α.Ε. η και πάνω στο Αεροπλάνο.

Πολλοί ρωτούσαν για την δυνατότητα συνέχισης των σπουδών, πέρα της διετούς εκπαίδευσης, για το Higher National Diploma, και το Bachelors στους τομείς

  • Συντήρησης Αεροσκαφών
  • Μηχανολόγων Μηχανικών
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Ηλεκτρονικών Μηχανικών

που προσφέρει η ΕΑΒ A.E. συνεργαζόμενη με Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Image 2

Άλλοι ενημερώθηκαν για τις Εξετάσεις που πραγματοποιούνται στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΕΑΒ. Α.Ε., ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο κατά EASA part 147 αλλά και για τα

  • short modular courses και
  • National Licenses Limitations Removal Tutorials και
  • EASA Part‐145 Maintenance Organizations Support Courses

που προσφέρει.

Image 3

Υπήρξαν αρκετοί φοιτητές ή και απόφοιτοι συναφών σχολών (π.χ. μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, κ.λπ.), που ενημερώθηκαν ότι μετά την έγκριση μαθημάτων της αναλυτικής βαθμολογίας τους από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, και την περιγραφή των υπολειπόμενων modules, έχουν την δυνατότητα, να παρακολουθήσουν σχετικά προπαρασκευαστικά courses στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΕΑΒ, και στην συνέχεια να δώσουν εξετάσεις, στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΕΑΒ. Α.Ε., που είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο κατά EASA part 147.

 

Copyright © 2018 Hellenic Aerospace Industry - All Rights Reserved.